Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kylling i whiskysauce

Smager rigtig rigtig godt.

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 4 stk. kyllingefilet evt. i strimler
 1 - 2 gl. champignoner i skiver eller hele
 8 skiver sprødstegt bacon
 500 ml. Karolines whiskysauce
Fremgangsmåde:

Steg baconen sprød og tag den af panden. (fjern evt. overskydende fedt.)
Kyllingen brunes på panden på begge sider.
Kylling, bacon knuses og champignonerne lægges i et ovnfast fad, whiskysauce hældes over.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 30 - 35 min.

Serveres med hasselbackkartofler og bønner.


Opskriften er skrevet af: bassebum, 08-01-2009 12:58, redigeret: 09-01-2009 15:04

Andre opskrifter skrevet af bassebum
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kylling Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8770 der ser denne opskrift.