Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkun eller kyllingepande.

Mængde/antal pers: 2 personer.

Ingredienser:
 300 g kalkun eller kylling ( i strimler )
 150 g hvidkål snittet
 100 g gulerødder revet groft
 200 g porrer i ringe
 2 tsk. sojasauce
 2 tsk. olivenolie til at svitse kødet i.
 1/2 bakke bønnespire
 1 terning hønsebouillon
 1 1/2 dl. vand (kogt)
Fremgangsmåde:

Svits kødet i olien til har taget farve.
Taget kødet af gryden.
Tilsæt hvidkål, gulerødder og porre.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt hønsebouillonen og sojasauce krydr med salt og peber.
Lad kød og grøntsager dampe i ca. 5 min - bland 1 /2 bk. bønnespire i og varm retten op.
Server retten med løse ris.

Opskriften er skrevet af: bassebum, 08-01-2009 13:16

Andre opskrifter skrevet af bassebum
Findes i følgende kategorier:  Retter med kalkun Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7134 der ser denne opskrift.