Ingredienser: 4 skinkeschnitzler (ikke panerede) Sauce : 3 store løg 3 grønne eller røde pebre 1 gulerod 50 g. smør/margarine/olie 1 ds. hakkede tomater 1 dl. bouillon salt, peber 1 bæger creme fraiche eller fløde Fremgangsmåde:
Skinkeschnitzlerne steges i ca. 50 g smør, ca. 4-5 min på hver side. Sauce: Løg og peber hakkes groft Gulerødder rives på rivejern Alle grøntsager svitses. Tomater med saft og bouillon tilsættes. Der smages til med salt og peber. Saucen simrer i ca. 10 min. Cremefraice eller fløde hældes over eller i lige inden serveringen...
Servere pommes frites eller løse ris og evt. et flutes til.
Opskriften er skrevet af: bassebum, 08-01-2009 13:24, redigeret: 11-01-2009 11:37
Andre opskrifter skrevet af bassebum
Findes i følgende kategorier: Retter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6396 der ser denne opskrift.