Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ungarsk schnitzel

En oplevelse værd....

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 4 skinkeschnitzler (ikke panerede)
 Sauce :
 3 store løg
 3 grønne eller røde pebre
 1 gulerod
 50 g. smør/margarine/olie
 1 ds. hakkede tomater
 1 dl. bouillon
 salt, peber
 1 bæger creme fraiche eller fløde
Fremgangsmåde:

Skinkeschnitzlerne steges i ca. 50 g smør, ca. 4-5 min på hver side.
Sauce: Løg og peber hakkes groft
Gulerødder rives på rivejern
Alle grøntsager svitses.
Tomater med saft og bouillon tilsættes.
Der smages til med salt og peber.
Saucen simrer i ca. 10 min. Cremefraice eller fløde hældes over eller i lige inden serveringen...

Servere pommes frites eller løse ris og evt. et flutes til.

Opskriften er skrevet af: bassebum, 08-01-2009 13:24, redigeret: 11-01-2009 11:37

Andre opskrifter skrevet af bassebum
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6396 der ser denne opskrift.