Pisk hviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk til hviderne bliver blanke ca. 30 sek. Vend vaniljesukker og nødderne i. Lav 6 runde marengskager, på en bageplade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen ved 100° i 1 1/2 -2 timer eller til de er sprøde og slipper papiret. Afkøl marengsbunden på en rist. Skær pærerne i tynde både og dryp med citronsaft. Pisk fløden til skum og vend ingefær i. Kom pærer og ingefærskum på marengserne lige inden de serveres og pynt med citronmelisse.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-01-2009 19:00, redigeret: 09-01-2009 15:06
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5864 der ser denne opskrift.