Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Nøddemarengs med pærer og ingefærskum

Rigtig lækker med friske pærer, nødder og et snert af citrus

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 Marengs:
 2 æggehvider
 100 g sukker
  tsk vaniljesukker
 50 g finthakkede hasselnødder
 fintrevet skal fra lime eller citron


 Pære/ ingefærskum:
 2 faste pærer
 citronsaft
 2 dl piskefløde
 3 spsk ingefærmarmelade


 Pynt:
 Citronmelisse




Fremgangsmåde:

Pisk hviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk til hviderne bliver blanke ca. 30 sek. Vend vaniljesukker og nødderne i.
Lav 6 runde marengskager, på en bageplade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen ved 100 i 1 1/2 -2 timer eller til de er sprøde og slipper papiret. Afkøl marengsbunden på en rist.
Skær pærerne i tynde både og dryp med citronsaft.
Pisk fløden til skum og vend ingefær i.
Kom pærer og ingefærskum på marengserne lige inden de serveres og pynt med citronmelisse.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-01-2009 19:00, redigeret: 09-01-2009 15:06

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5864 der ser denne opskrift.