|
|
|
Indbagte Koteletter
En spædende ret
Mængde/antal pers: 4 pers
|
|
Ingredienser:
svinekoteletter
4 butterdejs plader
salt
peber
300 g Champignoner, renset ( kan også bruge dem i dåse)
300 g pillet løg
1 spsk mørk balsamico
salt og peber
Grøn pebersovs:
10 g margarine
1 spsk syltede grønne peberkorn
1 dl tør hvidvin
1 dl piskefløde 38%
1 bouillonterning
salt
Ovnbagte kartofler:
1000 g kartofler, skrællet vægt
0,5 dl olivenolie
græsk grillkrydderi
salt
peber
Fremgangsmåde:
Brun koteletterne, og læg dem på en tallerken, kryder med salt og peber. Champignonerne renses og hakkes og løg hakkes. Svits løg og champignon til de ikke smider mere væde på samme pande som koteletterne, tilsæt balsamico. Lad løg og champignon køle lidt af. Rul butterdejen ud. Fordel løg og champignon på hver plade og læg en kotelet over. Pak dem sammen, vend pakkerne så samlingen vender nedad. Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200° i ca. 30 min.
Grøn pebersovs: Peberkornene sauteres i en gryde i margarinen, tilsæt hvidvin og kog den lidt ned, tilsæt fløde og bouillonterning og smag til med salt. Saucen kan blendes hvis du ønsker mere smag af peberkornene.
Ovnbagte kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte, vendes med olivenolie, græsk krydderi, salt og peber. Dteges i ovnen ved 200°C alm. ovn i 45 - 60 min.
|
|
Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-01-2009 15:54, redigeret: 25-01-2009 15:56
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: Retter med svinekød
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9574 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|