Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Indbagte Koteletter

En spædende ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
  svinekoteletter
 4 butterdejs plader
 salt
 peber




 300 g Champignoner, renset ( kan også bruge dem i dåse)
 300 g pillet løg
 1 spsk mørk balsamico
 salt og peber


 Grøn pebersovs:
 10 g margarine
 1 spsk syltede grønne peberkorn
 1 dl tør hvidvin
 1 dl piskefløde 38%
 1 bouillonterning
 salt


 Ovnbagte kartofler:
 1000 g kartofler, skrællet vægt
 0,5 dl olivenolie
 græsk grillkrydderi
 salt
 peber






Fremgangsmåde:

Brun koteletterne, og læg dem på en tallerken, kryder med salt og peber. Champignonerne renses og hakkes og løg hakkes. Svits løg og champignon til de ikke smider mere væde på samme pande som koteletterne, tilsæt balsamico. Lad løg og champignon køle lidt af.
Rul butterdejen ud. Fordel løg og champignon på hver plade og læg en kotelet over. Pak dem sammen, vend pakkerne så samlingen vender nedad.
Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200° i ca. 30 min.

Grøn pebersovs:
Peberkornene sauteres i en gryde i margarinen, tilsæt hvidvin og kog den lidt ned, tilsæt fløde og bouillonterning og smag til med salt. Saucen kan blendes hvis du ønsker mere smag af peberkornene.

Ovnbagte kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte, vendes med olivenolie, græsk krydderi, salt og peber. Dteges i ovnen ved 200°C alm. ovn i 45 - 60 min.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 25-01-2009 15:54, redigeret: 25-01-2009 15:56

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9574 der ser denne opskrift.