Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Susies Parisienne

Mit Barnebarns himmelske ret

Mængde/antal pers: 14 pers

Ingredienser:
 3,0 kg kyllingebryst el. svinemørbrad
 salt
 peber
 paprika
 hvidløgssalt
 800 g bacon
 3 store løg
 4 stænger bleg selleri
 1 glas champignon
 500 g cocktail pølser
 2 mornaysovs a 500 g
 1 l piskefløde eller anden fløde
 1 oksekødsbouillon


Fremgangsmåde:

Kyllingbryst krydres og steges gyldne ikke gennemstegt.
Tages af og ligges på et fad, og venter på resten.
Bacon skæres i små tern og steges - tages op.
Løg snittes og blendes meget små, bleg selleri snittes i ca. 1 cm, champignon blendes meget små, cocktail pølser flækkes som stjerneskud og steges i stegegryden i 4 - 5 min.
Tilsæt bacon.
Mornaysovsen, fløden og oksebouillon hældes i stegegryden oven i løg og de andre ting. Smag til med kulør, salt, peber, paprika og hvidløgssalt. Kog op og hældes i fadet oven på kødet.
1 time i ovnen på varmluft ved 175

Tilbehør: Ris

Opskriften er skrevet af: Jytte, 28-01-2009 15:13, redigeret: 12-02-2009 08:43

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Kødretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5905 der ser denne opskrift.