Smør og sukker røres grundigt og æggene røres i et ad gangen. Melet blandes med de tørre ingredienser og tilsættes afvekslende med fløden. Brug en ske og rør så lidt som muligt. Til sidst røres den kogende vand i dejen. Den kommes i en smurt springform og bages ved 170 grader i ca. 1½ time. Imens sigtes flormelis og kakao i en skål og røres med kogende vand til en tyk grød. Tilsæt vandet lidt efter lidt, så blandingen ikke bliver for lind. Smørret smeltes, afkøles og piskes i glasuren. Cremen sættes i køleskabet til den er stivnet lidt. Kagen flækkes i tre bunde og lægges sammen med chokoladesmørcremen. Den sammenlagte kage pyntes med smeltet chokolade og hele mandler. Kagen kan serveres med vanilleis eller flødeskum.
Opskriften er skrevet af: Majbrit, 24-02-2009 14:26
Andre opskrifter skrevet af Majbrit
Findes i følgende kategorier: DesserterLagkagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 20855 der ser denne opskrift.