Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Porre - tomattærte

En dejlig ret til en buffet

Mængde/antal pers: 3-4 pers

Ingredienser:
 Dej : 120 g mel
 60 - 100 g groft mel
 40 g margarine
 salt
 lidt vand
 Fyld :
 2 - 3 porrer
 2-3 tomater
  hakket løg
 ca. 50 g bacon
 Top:
 3 æg
  1 dl tykmælk el. lign.
 salt og peber
 40 g revet ost
 Tilbehør:
 grøn salat


Fremgangsmåde:

Kom mel, groft mel og margarine i foodprocessor og blend med vand lidt ad gangen til en fast dej, rulles derefter ud og kommes i en tærteform der er foret med langs kanten med alufolie og prikkes godt. Man kan godt lægge bacontern på dejen, så det bliver stegt samtidig. Når den er forbagt 10 min. ved 200, kommes et fyldaf blancherede porreringe, hakkede tomater og løg samt bacon i tærten, og der toppes op med en sammenrørt blanding af æg, tykmælk, salt og peber og drysses med ost tilsidst.Bages ved 200 i 25 - 30 min. Serveres lun med salat.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-04-2009 02:27

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7011 der ser denne opskrift.