Ingredienser: Dej : 120 g mel 60 - 100 g groft mel 40 g margarine salt lidt vand Fyld : 2 - 3 porrer 2-3 tomater ½ hakket løg ca. 50 g bacon Top: 3 æg ½ 1 dl tykmælk el. lign. salt og peber 40 g revet ost Tilbehør: grøn salat
Fremgangsmåde:
Kom mel, groft mel og margarine i foodprocessor og blend med vand lidt ad gangen til en fast dej, rulles derefter ud og kommes i en tærteform der er foret med langs kanten med alufolie og prikkes godt. Man kan godt lægge bacontern på dejen, så det bliver stegt samtidig. Når den er forbagt 10 min. ved 200°, kommes et fyldaf blancherede porreringe, hakkede tomater og løg samt bacon i tærten, og der toppes op med en sammenrørt blanding af æg, tykmælk, salt og peber og drysses med ost tilsidst.Bages ved 200° i 25 - 30 min. Serveres lun med salat.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 04-04-2009 02:27
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadTærterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7011 der ser denne opskrift.