Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hjertegryde

En sund og nem ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 5 - 600 g rensede kalvehjerter skåret i strimler
 4 5 skiver bacon, gerne håndskårne
 2 små løg
 lidt rosmarin
 2 fed hvidløg
 1 laurbærblad
 1 kvist persille
 1 kvist dild
 3 - 4 dl rødvin
 salt
 peber
Fremgangsmåde:

Læg baconskiver, strimler af hjerte sammen med pillede løg i kvarte, pillet hvidløg og krydderier i bunden af et ovnfast lågfad. Stil fadet i en 200 varm ovn i 15 - 20 min. hæld vinen ved, læg , læg låget på, og dæmp varmen til 150. Lad retten snurre et par timer eller tre, den er ikke sart. Når kødet er supermørt, serveres retten med en god kartoffelmos.
Gi rødbeder til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 24-04-2009 00:47

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Retter med bacon Retter med indmad 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8953 der ser denne opskrift.