Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tomatkompot med Jumborosiner, kanel, chili og Nigella..

Her er dejligt sur/sødt tilbehør til f.eks. kalkun eller kyllling..

Mængde/antal pers: 2 pers.

Ingredienser:
 En passende mængde Blomme,
 cherry eller cocktailtomater
 1 håndfuld Jumborosiner.
 1 lille løg eller 1 forårsløg
 Kanel
 Stødt, stærk chili
 Salt
  tsk. Nigella frø("Jomfru i det grønne")
 1 tsk. olivenolie
Fremgangsmåde:

Hak løget fint, skær tomaterne i både eller halve alt efter størrelse. Sauter løget et øjeblik, tilsæt Nigella og Jumborosiner, og tilsidst tomaterne. Lad tomaterne falde lidt sammen. Smag til med kanel, chili og salt. Den må godt være stærk, men uden at brænde.

Opskriften er skrevet af: Johnnie, 06-05-2009 00:39

Andre opskrifter skrevet af Johnnie
Findes i følgende kategorier:  Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5436 der ser denne opskrift.