Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Svampetoast med parmaskinke

En lækker forret med cremet svampeguf, parmaskinke og timian

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 250 g blandede svampe (f.eks. champignon og
 rosésvampe)
 1 lille løg
 1 spsk smør
 2 dl creme fraiche 18%
 1 tsk soya 1 tsk
 salt
 friskkværnet peber
 1 spsk frisk timian (frigjort fra stilken) + 4
 kviste til pynt
 4 skiver parmaskinke
 4 skiver godt brød
Fremgangsmåde:

Svampeblanding:
Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Pil løget og hak
det fint. Steg svampe og løg i smør, indtil væsken er kogt ind. Rør creme fraiche i og tilsæt soya, salt og friskkværnet peber. Lad blandingen simre uden låg i ca. 5 minutter og bland timian i.

Parmaskinken: Bred parmaskinkeskiverne ud på et stykke bagepapir.(på en rist eller bageplade) og steg dem i ovnen ved 250 grader indtil de er gyldne og sprøde, ca 5
minutter. Rist brødet enten i ovnen på en bagerist eller på brødristeren på begge sider. Anret brød med svampeblanding, stik parmaskinke oveni og
pynt med en timiankvist.

Tip: Svampeblandingen kan forberedes i forvejen og lunes inden servering.
Parmaskinke kan evt. også steges lidt før den endelige servering, men skal da ligge enkeltvis for at holde sig sprøde.


Opskriften er skrevet af: Anja, 08-05-2009 12:05, redigeret: 19-12-2010 19:47

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6711 der ser denne opskrift.