En lækker forret med cremet svampeguf, parmaskinke og timian
Mængde/antal pers: 4 pers
Ingredienser: 250 g blandede svampe (f.eks. champignon og rosésvampe) 1 lille løg 1 spsk smør 2 dl creme fraiche 18% 1 tsk soya 1 tsk salt friskkværnet peber 1 spsk frisk timian (frigjort fra stilken) + 4 kviste til pynt 4 skiver parmaskinke 4 skiver godt brød Fremgangsmåde:
Svampeblanding: Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Pil løget og hak det fint. Steg svampe og løg i smør, indtil væsken er kogt ind. Rør creme fraiche i og tilsæt soya, salt og friskkværnet peber. Lad blandingen simre uden låg i ca. 5 minutter og bland timian i.
Parmaskinken: Bred parmaskinkeskiverne ud på et stykke bagepapir.(på en rist eller bageplade) og steg dem i ovnen ved 250 grader indtil de er gyldne og sprøde, ca 5 minutter. Rist brødet enten i ovnen på en bagerist eller på brødristeren på begge sider. Anret brød med svampeblanding, stik parmaskinke oveni og pynt med en timiankvist.
Tip: Svampeblandingen kan forberedes i forvejen og lunes inden servering. Parmaskinke kan evt. også steges lidt før den endelige servering, men skal da ligge enkeltvis for at holde sig sprøde.
Opskriften er skrevet af: Anja, 08-05-2009 12:05, redigeret: 19-12-2010 19:47
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: ForretterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6711 der ser denne opskrift.