Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jyttes Bradepande med kokoslåg

en dejlig kage til en god kop kaffe

Mængde/antal pers: 10 pers

Ingredienser:
 250 g margarine
 250 g sukker
 4 æggeblommer
 250 g mel
 250 g kartoffelmel
 3 tsk bagepulver
 3 dl mælk
 4 æggehvider
 125 g sukker
 1 tsk vaniljesukker
 100 g kokosmel
Fremgangsmåde:

Rør det blødgjorte margarine med sukker, til det er let og smidigt.Rør æggeblommerne i en af gangen og rør godt mellen hver. Bland og sigt mel,kartoffelmel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken.Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir.
Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200 i ca. 20 min.Imens piskes hviderne stive, irøres sukker de 125 g sukker af et par gange og tilsættes vaniljesukker og kokosmel.Bred dejen over den halvbagte kage og forsæt bagningen i ca. 15 - 20 min.Afkøles i bradepanden.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 22-06-2009 01:59

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5253 der ser denne opskrift.