Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jyttes gode kinesiske gryde

Den vil vække begejstring

Mængde/antal pers: 3 - 4 pers

Ingredienser:
 250 g champignon( gerne fra glas )
 500 - 600 g skinkekød i tern
 3-4 spsk olie
 2 dl hakket løg
 4-5 dl bouillon ( terning )
 4 spsk kinisisk soya
 1 rød peberfrugt
 1 grøn peberfrugt
 1 dåse bambusskud ( 500 g )
 1 dåse bønnespire ( 500 g) eller 250 g friske
 salt,peber
 1-2 spsk maizena
 25-50 g smuttede mandler 8 (kan udelades)
Fremgangsmåde:

Brun kødet af 2 gange i varm olie i en stor stegegryde. Tag kødet op og svits de hakkede løg. Læg kødet tilbage og kom champignons i, og hæld bouillon og soya ved. Lad det småstege til kødet er næsten mørt-ca. 45 min. Skær peberfrugter og bambusskud i strimler, og lad det koge med i 5 min. Jævn med maizena udrørt i soya. Lad det koge igennem. Tilsæt bønnespirer og mandler.
Smag til med salt, peber og evt. soya.
Server løse ris til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 03-08-2009 00:54, redigeret: 03-08-2009 10:58

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5344 der ser denne opskrift.