Ingredienser: 200 g margarine ½ l cremfraiche 1 stort hakket løg 1 peberfrugt hakket 250 g grofthakket champignons 1 lille pose mandler ½ kop kokosmel 1 lille dåse ananas i tern 1 l bouillon karry efter smag salt peber maizena 1 kotelet pr person ( svinekotelet) Fremgangsmåde:
Steg koteletterne og læg dem i et ovnfast fad. Kog panden af med karry, creme fraiche og bouillon. Hæld bouillonen i en gryde. Svits derefter løg, peberfrugt, champignons, mandler, kokos og annanas, hver for sig og kog hver gang panden af med karry, creme fraiche og bouillon og hæld det i gryden. Jævn tilsidst bouillonen med maizena rørt op med koldt vand. Smag sovsen til og hæld den over koteletterne. Sæt fadet i ovnen ved 200° til retten er godt varm. Pynt med hele ananasringe. server med ris til.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 07-10-2009 19:12, redigeret: 07-11-2009 12:29
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med svinekødKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5827 der ser denne opskrift.