Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Koteletter i fad med karrysovs.

en eksotisk ret

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 200 g margarine
 ½ l cremfraiche
 1 stort hakket løg
 1 peberfrugt hakket
 250 g grofthakket champignons
 1 lille pose mandler
 ½ kop kokosmel
 1 lille dåse ananas i tern
 1 l bouillon
 karry efter smag
 salt
 peber
 maizena
 1 kotelet pr person ( svinekotelet)
Fremgangsmåde:

Steg koteletterne og læg dem i et ovnfast fad. Kog panden af med karry, creme fraiche og bouillon. Hæld bouillonen i en gryde. Svits derefter løg, peberfrugt, champignons, mandler, kokos og annanas, hver for sig og kog hver gang panden af med karry, creme fraiche og bouillon og hæld det i gryden. Jævn tilsidst bouillonen med maizena rørt op med koldt vand. Smag sovsen til og hæld den over koteletterne. Sæt fadet i ovnen ved 200° til retten er godt varm.
Pynt med hele ananasringe. server med ris til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 07-10-2009 19:12, redigeret: 07-11-2009 12:29

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med svinekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5827 der ser denne opskrift.