Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Russisk dessert

Anderledes dessert med ribssaft og mannagryn

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 3 3/4 dl. ribssaft
 3 3/4 dl. vand
 50 g. mannagryn


 Tilbehør:
 Kold vaniliecreme sauce
Fremgangsmåde:

Vand og saft bringes i kog. Mannagryn hældes i under omrøring. Koger i ca. 5 min. Tag gryden af og pisk med elpisker til den er lufttig og næsten kold. Den skifter farve fra rød til fin lyserød.

Serveres med kold vaniliecreme sauce til.

Opskriften er skrevet af: Lone Skeel, 19-01-2010 08:27, redigeret: 03-03-2010 20:18

Andre opskrifter skrevet af Lone Skeel
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6552 der ser denne opskrift.