Prøv den. Denne opskrift kan måle sig med udtrykket: Det er bedre end sex !!!!!!!
Mængde/antal pers: 10
Ingredienser: 250 g smør 150 g valnødder 150 g mandler 300 g mørk chokolade 100 g sukker 6 æg Bagepapir, springform Tilbehør: jordbær eller brombær, evt. også flødeskum
Fremgangsmåde:
Valnødder og mandler blendes til pulver i blender. 200 g mørk chokolade blendes til "pulver" i blender med nødderne. I skål ved siden af piskes smør og sukker (Køleskab smør). 6 æggeblommer tilsættes og blandes i smør- og sukkermassen. Æggehviden piskes stiv og vendes i massen. Nødde- og chokolademassen vendes også i. Dejen hældes i springform med bagepapir i bunden. Smør bagepapiret. Det gør at tærten ikke hænger fast. Til sidst knækkes de 100 g mørk chokolade i stykker og trykkes ned i dejen. (giver flydende chokolade sovs ved servering). Glat overfladen af dejen ud med en ske eller dejskraber. Tærten bages ved 190 grader i 30-45 minutter, lav en test med en nål i midten af kagen for at tjekke at den ikke er ubagt i midten. Lad kagen køle ca 10 min.
Viiiiiiiiidunderlig med jordbær og flødeskum.
Opskriften er skrevet af: maja, 07-02-2002 23:26, redigeret: 27-01-2018 16:16
Andre opskrifter skrevet af maja
Findes i følgende kategorier: TærterFEDT NOK! (god mad der feder)Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: I den oprindelige opskrift stod der 1 time - da jeg prøvede den med den bagetid blev kagen fuldstændig tør. Jeg har nu rettet det til 30-45 minutter og har prøvet den igen. Det gik meget bedre.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 12980 der ser denne opskrift.