Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kyllingefilet med bacon og stegt agurk

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 pakke bacon
 4 stk kyllingebryst (500 g)
 1 tsk salt
 friskkværnet peber
 1 spsk smør
 1 bundt purløg
 3 spsk olie
 1 spsk lys, fransk sennep
 1 spsk vand


 1 agurk
 1 spsk smør


 Tilbehør:
 Kartofler, ris eller brød
Fremgangsmåde:

Skær bacon i strimler. Steg det sprødt, og lad det dryppe af på kkkenrulle.
Krydr kyllingefiletterne med salt og peber. Brun dem først i smør på begge sider, eftersteg dem derefter ved meget svag varme under låg, 12-15 min.
Hak purløget, bland halvdelen med olie, sennep og vand til en sennepsdressing (gem resten af purløget til pynt).
Tag den stegte kylling af varmen og lad den hvile under folie, til den skæres ud.
Halver agurken på langs. Skrab kernerne ud med en teske og skær dem i stave. Steg agurkestavene hurtigt i lidt smør og anret dem med kyllingen.
Hæld sennepsdressingen over drys det stegte bacon og resten af purløget over.

Serveres med kartofler, ris eller brød

Opskriften er skrevet af: Anja, 07-03-2010 09:19

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5657 der ser denne opskrift.