Ingredienser: 10 skiver bacon 3 kyllingefileter salt peber olivenolie til stegning 10 skiver ciabattabrød krydderolie med basilikum 1 fed hvidløg 25 g frisk parmesan, fintrevet 1 dl creme fraiche 18% 2 tsk citronsaft 1 lille salathoved (romainesalat eller hjertesalat)
Pynt: frisk basilikum
Fremgangsmåde:
Steg baconskiverne sprøde og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Krydr kyllingefileterne og steg dem 5-6 min. på hver side ved middel varme. Dryp brødene med olie og rist dem gyldne på en pande. Rør knust hvidløg, parmesan, cremefraiche og citronsaft sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skyl salaten og del den i blade. Brug de inderste pæneste og mest sprøde. Læg et blad på hver skive brød. Skær kyllingekødet i skiver og fordel dem og baconskiverne på salaten. Kom lidt dressing hen over og pynt med basilikum.
Opskriften er skrevet af: Anja, 07-03-2010 13:51
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: ForretterRetter med kyllingRetter med baconKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10481 der ser denne opskrift.