Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Cæsar-brushetta med kyllng og bacon

En lækker haps som forret eller del af en buffet

Mængde/antal pers: 10 stk

Ingredienser:
 10 skiver bacon
 3 kyllingefileter
 salt
 peber
 olivenolie til stegning
 10 skiver ciabattabrød
 krydderolie med basilikum
 1 fed hvidløg
 25 g frisk parmesan, fintrevet
 1 dl creme fraiche 18%
 2 tsk citronsaft
 1 lille salathoved (romainesalat eller hjertesalat)


 Pynt:
 frisk basilikum


Fremgangsmåde:

Steg baconskiverne sprøde og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Krydr kyllingefileterne og steg dem 5-6 min. på hver side ved middel varme. Dryp brødene med olie og rist dem gyldne på en pande.
Rør knust hvidløg, parmesan, cremefraiche og citronsaft sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Skyl salaten og del den i blade. Brug de inderste pæneste og mest sprøde.
Læg et blad på hver skive brød. Skær kyllingekødet i skiver og fordel dem og baconskiverne på salaten. Kom lidt dressing hen over og pynt med basilikum.

Opskriften er skrevet af: Anja, 07-03-2010 13:51

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med kylling Retter med bacon 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10481 der ser denne opskrift.