Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Salat med vindruer og pærer

Frisk salat der passer til de fleste kødretter

Mængde/antal pers: 6-8

Ingredienser:
 1/2 bakke rucolasalat
 1/2 bakke stenfri grønne vindruer
 2-3 pærer
 1 pose pinjekerner
 1/2 Gran Padano ost
 ca. 1/2 dl jordnøddeolie
 ca. 1/4 dl hvidvinseddike eller hvid balsamico
Fremgangsmåde:

Vask salaten godt.
Vask vindruer og halver dem. Vask pærer og skær dem ud i tynde både.
Rist pinjekerner og lad dem afkøle.
Osten skæres i tynde skiver eller rives groft.
Anrettes på stort fad med salat i bunden. Herefter pærer, vindruer, pinjekerner og til sidst osten. Olien blandes med eddike og hældes over salaten. Klar til servering.
Variation: Valnødder i stedet for pinjekerner.

Opskriften er skrevet af: Selve, 07-03-2010 21:19, redigeret: 27-07-2011 21:04

Andre opskrifter skrevet af Selve
Findes i følgende kategorier:  Salat 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15607 der ser denne opskrift.