Ingredienser: 1/2 bakke rucolasalat 1/2 bakke stenfri grønne vindruer 2-3 pærer 1 pose pinjekerner 1/2 Gran Padano ost ca. 1/2 dl jordnøddeolie ca. 1/4 dl hvidvinseddike eller hvid balsamico Fremgangsmåde:
Vask salaten godt. Vask vindruer og halver dem. Vask pærer og skær dem ud i tynde både. Rist pinjekerner og lad dem afkøle. Osten skæres i tynde skiver eller rives groft. Anrettes på stort fad med salat i bunden. Herefter pærer, vindruer, pinjekerner og til sidst osten. Olien blandes med eddike og hældes over salaten. Klar til servering. Variation: Valnødder i stedet for pinjekerner.
Opskriften er skrevet af: Selve, 07-03-2010 21:19, redigeret: 27-07-2011 21:04
Andre opskrifter skrevet af Selve
Findes i følgende kategorier: SalatKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 15607 der ser denne opskrift.