Steg margarinen gylden i en stegegryde. Brun kalkunbrystet ca.3 min. på hver side. Tilsæt bouillon,piskefløde,honning,sojasaice og ingefær.Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 15 min.Vend kalkunbrystet og kog det i yderlig 15 min.til det er gennemkogt. Tag derefter kødet op og lad det hvile i ca.10 min.Bring derefter stegeskyen i kog og tilsæt saucemel under omrøring i ca.1 min.smag til med salt og peber. Lav derefter Mangosalaten: Skræl Mangofrugterne og skær dem i tynde både.kom salatblade på 6 tallerkner og og anret herpå mangofrugterne,og dryp appelsinsaft over. NB: kan også bruge anden frugt end mango. Server Ris til.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-03-2010 11:41, redigeret: 24-03-2010 20:41
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: HovedretterRetter med kalkunKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6348 der ser denne opskrift.