Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kalkunbryst med flødesauce og Mangosalat

til en hyggeaften med venner

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 1 Kalkunbryst 1 kg
 25 g margarine
 3 dl hønsebouillon
 1/4 l piskefløde
 2 tsk honning
 1 spsk sojasauce
 2 tsk friskrevet ingefær
 1 spsk saucemel
 Mangosalat:
 2 modne mangofrugter
 1 hovedsalat ( ca.125 g.)
 3 - 4 spsk appelsinsaft


Fremgangsmåde:

Steg margarinen gylden i en stegegryde. Brun kalkunbrystet ca.3 min. på hver side. Tilsæt bouillon,piskefløde,honning,sojasaice og ingefær.Lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 15 min.Vend kalkunbrystet og kog det i yderlig 15 min.til det er gennemkogt. Tag derefter kødet op og lad det hvile i ca.10 min.Bring derefter stegeskyen i kog og tilsæt saucemel under omrøring i ca.1 min.smag til med salt og peber.
Lav derefter Mangosalaten: Skræl Mangofrugterne og skær dem i tynde både.kom salatblade på 6 tallerkner og og anret herpå mangofrugterne,og dryp appelsinsaft over.
NB: kan også bruge anden frugt end mango.
Server Ris til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-03-2010 11:41, redigeret: 24-03-2010 20:41

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kalkun 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6348 der ser denne opskrift.