Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Kylling med abrikoser

en dejlig ret der ikke feder

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 kylling ca.1400 g
 1 spsk olivenolie
 2 små løg skåret i både og pillet
 2 fed hvidløg,pillet og presset
 3/4 tsk gurkemeje
 1 tsk stødt koriander
 salt
 peber
 saft og skal fra en appelsin
 1 dl hønsebouillon
 100 g abrikoser( tørrede )


Fremgangsmåde:

Rens Kyllingen og skær den i passende stykker , ca 10 stk.
Steg dem letgyldne i olie på en pande nogle stykker af gangen. Tag dem så op.Skru ned for varmen og sauter løgene gyldne.
Tilsæt hvidløg og krydderier og lad det hele stege et par min.det må ikke branke.Kom nu løg ,krydderier og kyllingstykker op i en stegegryde,det hele kan være i.Kom appelsinskal og saft i gryden med hønsebouillon.Bring retten i kog og lad det simre under låg i ca. 35 -40 min. Kyllingestykkerne skal være meget møre.
Tilsæt nu Abrikoser. Varm retten igennem i ca.2 min.Smag til med salt og peber.

Server ris eller en god kartoffel til.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 08-03-2010 12:54, redigeret: 24-03-2010 20:40

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5464 der ser denne opskrift.