Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Carolinas tomat og spinat sovs m hvidvin til pasta

Smager fantastisk godt og er både sund og mættende. Skal siges at man blir afhænig af den ;-)

Mængde/antal pers: 4

Ingredienser:
 1 stort fint hakket gult løg
 2 - 3 fint revet gulerødder
 2 dåser flåede eller hakkede tomater
 masser af olivenolie ca 1 dl
 1 stor squash i halve skiver
 1 fint hakket hvidløg
 1 stor pose frisk spinat ( skal groft hakkes)
 en stor dusk basilikum
 2 glas små sød hvidvin
 ca 1 dl fløde
 salt og peber


 Pasta penne med masser af fibre
 Frisk revet parmesan ost
Fremgangsmåde:

Svits det hakkede løg i olien i gryden og tilsæt de hakkede gulerødder. Derefter hvidløg og hvidvin samt de flåde tomater samt basilkum og spinaten som skal være godt skyllet og groft hakket. Rør sammen og tilsæt fløden og lad simre i ca 15 - 20 min.
Svits squashen på panden og hæld det i gryden til det andet.
Kog pastan og al dente og server med revet ost.

Velbekommen - smager virkelig godt.

Opskriften er skrevet af: carolinas, 20-03-2010 15:22

Andre opskrifter skrevet af carolinas
Findes i følgende kategorier:  Hverdagsmad Vegetar Hovedretter Tilbehør 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8052 der ser denne opskrift.