Denne sandwich er lavet med Qourn i stedet for kylling. Qourn er et svampeprotein man kan bruge i maden i stedet for kød. Det ligner og smager af kylling men er fyldt med proteiner og lavt på fedt og kalorier.
Mængde/antal pers: 4 portioner
Ingredienser: Ingredienser
6 stk Quorn-filet (280 g) 8 skiver brød (400 g) 140 g romaine salat 20 g rødløg 200 g tomat 150 g kapers 50 g parmesan ost
Karrydressing ½ tsk sennep 1 tsk karry ½ tsk soya 200 g creme fraiche 9% ½ tsk sukker Salt og peber Fremgangsmåde:
Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt, men skal være helt dækkende. Bag det i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne - ca 10 min. Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie. I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring. Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber. Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker. Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå
Opskriften er skrevet af: stineVahl, 05-08-2010 14:28:00
, redigeret: 31-08-2010 21:46:00
Andre opskrifter skrevet af stineVahl
Findes i følgende kategorier: SlankemadHverdagsmadVegetarFrokostKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7759 der ser denne opskrift.