Ingredienser: 1 skalotteløg 1 fed hvidløg ½ cm frisk rød chili 1 spsk olivenolie 1 dl noilly prat (tør hvidvin kan bruges) 1 glas hummersuppe (525 ml) 6 friske grønne asparges (hvide asparges kan bruges) 10 g smør 100 g flødeost 12 kammuslinger (250 g) 1 spsk vindruekerneolie 2 spsk dild 1 spsk hvid trøffelolie 1 baguette eller lign. Salt Peber
Fremgangsmåde:
Hak skalotteløg, hvidløg og chili fint og sautér det i en gryde i olivenolie. Tilsæt noilly prat og hummersuppe og lad det simre i 5-7 min. Pochér de grønne asparges i letsaltet vand og smør i cirka 8 minutter. Blend aspargesene og vend dem sammen med flødeost. Smag aspargescremen til med salt og peber. Krydr kammuslinger med salt og peber og steg dem i 30 sekunder på hver side i vindruekerneolie, på en meget varm pande. Anret hummersuppen med de stegte kammuslinger, aspargescreme, dild, trøffelolie og brød.
Opskriften er skrevet af: Diiina, 22-09-2010 14:46, redigeret: 25-09-2010 21:25
Andre opskrifter skrevet af Diiina
Findes i følgende kategorier: Fisk og skaldyrForretterHovedretterSupperKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11830 der ser denne opskrift.