Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hummersuppe med kammusling

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1 skalotteløg
 1 fed hvidløg
 ½ cm frisk rød chili
 1 spsk olivenolie
 1 dl noilly prat (tør hvidvin kan bruges)
 1 glas hummersuppe (525 ml)
 6 friske grønne asparges (hvide asparges kan bruges)
 10 g smør
 100 g flødeost
 12 kammuslinger (250 g)
 1 spsk vindruekerneolie
 2 spsk dild
 1 spsk hvid trøffelolie
 1 baguette eller lign.
 Salt
 Peber


Fremgangsmåde:

Hak skalotteløg, hvidløg og chili fint og sautér det i en gryde i olivenolie. Tilsæt noilly prat og hummersuppe og lad det simre i 5-7 min. Pochér de grønne asparges i letsaltet vand og smør i cirka 8 minutter. Blend aspargesene og vend dem sammen med flødeost. Smag aspargescremen til med salt og peber. Krydr kammuslinger med salt og peber og steg dem i 30 sekunder på hver side i vindruekerneolie, på en meget varm pande. Anret hummersuppen med de stegte kammuslinger, aspargescreme, dild, trøffelolie og brød.

Opskriften er skrevet af: Diiina, 22-09-2010 14:46, redigeret: 25-09-2010 21:25

Andre opskrifter skrevet af Diiina
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Forretter Hovedretter Supper 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11830 der ser denne opskrift.