Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Clubsandwich med torskerogn og dildcreme

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 4 ciabattaboller ("underen") eller 4 skiver toastbrød
 1 dåse torskerogn
 4 iceberg salatblade
 1 rødløg
 8 cherrytomater
  agurk
 1 citron
 1 spsk olivenolie
 Dressing:
 200 g fromage frais eller kvark
 1 bundt frisk finthakket dild
 Salt
 Peber
Fremgangsmåde:

Brødet skæres i trekanter og ristes. Torskerognen skæres i skiver og herefter i trekanter. Torskerognen ristes langsomt ved svag varme på en pande tilsat en smule olivenolie.
Dressingen røres af fromage frais/kvark og dild, og smages til med salt og peber.
Rens og skær grøntsagerne i grove stykker.
Anret salaten med tomater, agurker og rødløg. Smør brødet med dressingen og læg torskerognen på. Skær citronbåde og server dem til.

Opskriften er skrevet af: Diiina, 23-09-2010 11:10

Andre opskrifter skrevet af Diiina
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Frokost 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5055 der ser denne opskrift.