Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Indbagt torskerogn

Mængde/antal pers: 1-2 personer

Ingredienser:
 1 dåse torskerogn
 1 plade butterdej
 1 lille finthakket løg
 1 fed presset hvidløg
 ½ bundt hakket persille
 ½ dl cremefraiche
 Salt
 Peber


Fremgangsmåde:

Torskerognen moses med en gaffel i en skål. Bland løg, hvidløg, persille og cremefraiche i. Smag til med salt og peber. Rul butterdejen lidt ud og del den i to lige store stykker. Fordel torskerognsfyldet på midten af den ene plade, pensel kanterne med vand. Læg den anden plade ovenpå som låg. Tryk siderne sammen med en gaffel. Pensel hele låget med vand. Skær små ridser i låget, så dampen kan komme ud. Bages ved 225 grader i ca. 25 minutter.
Servér med tomatsalat.

Opskriften er skrevet af: Diiina, 23-09-2010 12:32

Andre opskrifter skrevet af Diiina
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Hverdagsmad Hovedretter Retter med torsk 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5804 der ser denne opskrift.