Ingredienser: 1 kylling margarine til at stege i 8 store champignon saften af ½ citron 1 rød og grøn peber 1 dåse aspargessnitter Sauce: 1 dl mayonnaise 2 spsk fløde eller cremfraiche 1 spsk tomatketchup 1 spsk cherry salt,peber
Fremgangsmåde:
Steg kyllingen til den er dejlig mør,skær den så i pæne skiver rens champignonerne og skær dem i skiver.Dryp citronsaft over.Skær peberfrugterne i ringe ( husk at fjerne kærnerne).Lad aspargessnitterne dryppe af i en sigte. Lav saucen af skyen fra kyllingen,og aspargesvandet, kom nu det hele ned i saucenServeres med en god kartoffel og en skål salat.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-10-2010 19:52
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: FestmadRetter med kyllingKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5390 der ser denne opskrift.