Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Kylling med Champignon

en delikat ret

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 kylling
 margarine til at stege i
 8 store champignon
 saften af ½ citron
 1 rød og grøn peber
 1 dåse aspargessnitter
 Sauce:
 1 dl mayonnaise
 2 spsk fløde eller cremfraiche
 1 spsk tomatketchup
 1 spsk cherry
 salt,peber


Fremgangsmåde:

Steg kyllingen til den er dejlig mør,skær den så i pæne skiver
rens champignonerne og skær dem i skiver.Dryp citronsaft over.Skær peberfrugterne i ringe ( husk at fjerne kærnerne).Lad aspargessnitterne dryppe af i en sigte.
Lav saucen af skyen fra kyllingen,og aspargesvandet, kom nu det hele ned i saucenServeres med en god kartoffel og en skål salat.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 15-10-2010 19:52

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Retter med kylling 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5390 der ser denne opskrift.