Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

De gode kanelsnegle

Mængde/antal pers: 10 Stk.

Ingredienser:
 Ingredienser:
 20 gram Gær
 0.5 dl. Sødmælk
 40 gram Margarine
 1 spsk. Sukker
 0.25 tsk.Salt
 1 Æg
 200 gramHvedemel
 
  Fyld:
 30 gram Margarine
 3 spsk.Sukker
 2 tsk.Kanel, stødt *
Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i mælken. Tilsæt smeltet margarine, sukker, salt og æg. Rør hvedemelet i lidt efter lidt, og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve, mens du røre fyldet sammen med en håndmixer.

Rul dejen ud til en firkant på ca. 20x30 cm. og smør fyldet på. Rul dejen sammen fra den smalle ende og skær rullen i ensartede skiver. Stil hver af skiverne på pladen med den yderste ende af dejen bøjet ind under kagen. tryk sneglene flade og lad dem hæve tildækket i ca. 15 minutter.

Bag sneglene i 12 min. ved 225 grader C.

Afkøl dem på en bagerist og pynt evt. med glasur.

Opskriften er skrevet af: janus, 25-10-2010 21:06, redigeret: 13-12-2010 20:55

Andre opskrifter skrevet af janus
Findes i følgende kategorier:  Kager Børnefødselsdag 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7121 der ser denne opskrift.