Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Hjemmelavet jordbærsaft

Ingredienser:
 1 kg. jordbær (skyllede, nippede & halverede)
 6 dl. vand
 800 g. sukker
 en anelse atamon
Fremgangsmåde:

Kog de ordnede bær, vand og sukker under låg, ca. 20 minutter. Passér hele herligheden gennem en stor sigte ilagt et rent klæde (viskestykke). Det kan godt tá et par timer - tving ikke saften igennem, da den da vil bliver uklar.
Hæld saften på rengjorte & atamon skyllede flasker & luk dem til. Saften opbevares i køleskab og nydes nu, mens den er frisk….og sommeren er hos os.

Kilde: Mette Blomsterberg, Det søde liv

Opskriften er skrevet af: janus, 25-10-2010 21:15, redigeret: 13-12-2010 20:59

Andre opskrifter skrevet af janus
Findes i følgende kategorier:  Alkoholfri drikke Syltning 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6811 der ser denne opskrift.