Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Ananas-Chokolademousse

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 125 g mørk chokolade
 2 spsk ananassaft


 2 æggeblommer (pasturiserede)
 4 skiver ananas (frisk eller dåse)
 1/4 l piskefløde
Fremgangsmåde:

Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde sammen med ananassaften. Smelter under låg ved jævn varme.
Chokoladen afkøles lidt, og æggeblommerne røres i.
Ananassen skæres i små terninger og røres i. Fløden piskes stiv og vendes i.
Desserten kommes i skål eller portionsglas og stivner i køleskabet i ca. 1 time.

Serveres iskold.

Energi i hele moussen: 8390 kilojoule (2010 kcal).

Opskriften er skrevet af: Anja, 08-02-2002 22:31

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9711 der ser denne opskrift.