Ingredienser: 125 g mørk chokolade 2 spsk ananassaft
2 æggeblommer (pasturiserede) 4 skiver ananas (frisk eller dåse) 1/4 l piskefløde Fremgangsmåde:
Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde sammen med ananassaften. Smelter under låg ved jævn varme. Chokoladen afkøles lidt, og æggeblommerne røres i. Ananassen skæres i små terninger og røres i. Fløden piskes stiv og vendes i. Desserten kommes i skål eller portionsglas og stivner i køleskabet i ca. 1 time.
Serveres iskold.
Energi i hele moussen: 8390 kilojoule (2010 kcal).
Opskriften er skrevet af: Anja, 08-02-2002 22:31
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 9711 der ser denne opskrift.