Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Betterøvs kaviarmousse

Ingredienser:
 3 hårdkogte æg
  dl. Løg finthakket
 2 dl. Creme fraiche
 3 spsk mayonnaise
 4 spsk. Citronsaft
 Salt, peber
 3 dråber tabasco
 2-3 blade husblas
 100 gr. ufarvet kaviar
Fremgangsmåde:

De hårdkogte æg afkøles og moses med gaffel eller køkkenmaskine.
Løg, creme fraish, mayonnaise, citronsaft, salt, peber og tabasco blandes med æggene.

Husblasen blødes op i vandbad og vendes i blandingen sammen med kaviaren.

Smør form eller skåle med olie så moussen bedre "slipper"
Stilles i køleskabet i min. 3 timer...

Server evt med en dip af cremefraish vendt med dild og salt.
Og hjemmebagt grovflute.



Opskriften er skrevet af: Eia, 27-10-2010 21:47

Andre opskrifter skrevet af Eia
Findes i følgende kategorier:  Fisk og skaldyr Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6934 der ser denne opskrift.