Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jhal Farzi Turrcarri (Oksekød i karry/kokossovs)

Mængde/antal pers: 4 pers.

Ingredienser:
 - 1 kg oksekød i tern
 1 finthakket løg
 2 spsk. smør
 2 tsk. karry
  tsk. knuste koriander
  tsk. chilipulver el. cayennepeber
  tsk. salt
  tsk. ingefær
 3-4 dl. bouillon
 3 spsk. groft kokosmel


Fremgangsmåde:

Brun det finthakkede løg i smør, tilsæt karry.
Kom kødternene i til de har taget lidt farve.
Drys krydderierne over kødet, hæld kop bouillon ved og lad væden dampe helt bort.
Skru ned til ganske svagt blus, hæld resten af bouillonen ved og kog under låg til kødet er mørt. Rør kokosmelen i gryden og jævn evt. skyen en anelse.

Serveres varm med ris, chutney, ristede peanuts, kokosmel

Opskriften er skrevet af: Eia, 27-10-2010 21:51

Andre opskrifter skrevet af Eia
Findes i følgende kategorier:  Hovedretter Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4567 der ser denne opskrift.