Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Andersines Engleguf

Nemt og superlækkert fyld til lagkage

Ingredienser:
 2½ dl piskefløde
 1 dl syltetøj
 100 g makroner eller marengs
 50 g chokolade
Fremgangsmåde:

Piskefløden, som helst skal være meget kold, piskes stiv.
Syltetøjet røres forsigtigt i.
Makronerne knuses (i en plastikpose) og chokoladen hakkes i små stykker.
Makronkrummer og chokolade vendes forsigtigt i flødeskummet.

Kan bruges i lagkager eller som dessert.

Portionen rækker til en lagkage med tre bunde.


Opskriften er skrevet af: Anja, 08-02-2002 22:33

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Det er en af mine favorit-fyld til lagkager.

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 19079 der ser denne opskrift.