Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Citronfromage (Anja)

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 4 blade husblas
 3 store æg (pasteuriserede)
 100 g sukker (1 1/4 dl)
 1 citron
 1/4 l piskefløde (heraf lidt til pynt)
Fremgangsmåde:

Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min. Hele æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps med el-pisker. Husblasen tages op af vandet med det vand, der hænger ved. Den smeltes i vandbad.
Citronen rives fint og presses (til ca. dl). Skallen og saften fra citronen blandes i æggene. Herefter røres husblasen i.

Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i den næsten stive æggemasse. Fromagen hældes i en skål, og der pyntes med flødeskumstoppe før serveringen.

Opskriften er skrevet af: Anja, 08-02-2002 22:37, redigeret: 25-03-2005 08:26

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Smager dejligt!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5638 der ser denne opskrift.