Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Lisbeths æbledessert

god til både kaffe og som dessert

Mængde/antal pers: 8 - 10 pers

Ingredienser:
  kg æbler
 3-4 spsk.sukker
 2-3 tsk kanel
 1 dl rosiner


 150 g mel
 150 g smør
 25 g grofthakkede nøddekerner
 75 g sukker
Fremgangsmåde:

Æblerne skrælles,udkernes og skæres i meget tynde både.
Lægges i et smurt ovnfast fad, Drys kanel/sukker og rosiner over.Findel smørret i melet og bland sukkeri.
Dejen skal være "smuldredej".
Bland nøddekerner i.Drys dejen over æblerne.
Bages ved 175-200 i varmluftovn,ca.30 min.eller til æblerne er møre.
Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.

Tips:
Der kan også anvendes mandler eller revet marcipan.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-11-2010 11:25, redigeret: 23-11-2010 15:40

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5315 der ser denne opskrift.