Ingredienser: ½ kg æbler 3-4 spsk.sukker 2-3 tsk kanel 1 dl rosiner
150 g mel 150 g smør 25 g grofthakkede nøddekerner 75 g sukker Fremgangsmåde:
Æblerne skrælles,udkernes og skæres i meget tynde både. Lægges i et smurt ovnfast fad, Drys kanel/sukker og rosiner over.Findel smørret i melet og bland sukkeri. Dejen skal være "smuldredej". Bland nøddekerner i.Drys dejen over æblerne. Bages ved 175-200° i varmluftovn,ca.30 min.eller til æblerne er møre. Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.
Tips: Der kan også anvendes mandler eller revet marcipan.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-11-2010 11:25, redigeret: 23-11-2010 15:40
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5315 der ser denne opskrift.