Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Tunfiskesalat

god til et selskab

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 1 dåse tun naturel
 2 dl hakket agurk
 3 hårdkogte æg
 4 spsk mayonnaise
 1 lille glas fyldte oliven
 dild
 salt,peber,karry
 1 lille salathoved
Fremgangsmåde:

Skræl agurken og hak den fint.Hæld olien fra tunen.Skær den i små stykker.Hak de kogte æg og bland dem med fisken og mayonnaisen.Smag til med krydderierne.
Skær salaten i strimler og læg dem i bunden af portionsglas.
Fordel fiskeblandingen herover.
Pynt hvert glas med olivenskiver,dild og æggebåde.
Server med ristet brød og smør.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 23-11-2010 16:13

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Forretter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5551 der ser denne opskrift.