Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Appelsinmarineret vildlaks, med appelsin dressing og flutes

En dejlig forret, nem og kan varieres med marinaden

Mængde/antal pers: 2 personer

Ingredienser:
 2 stk laks ca. 100 g. ialt
 1 appelsin
 1 ps mandelflager
 2 stk flutes
 1 salathoved (eller rucolosalat)
 Creme fraiche
Fremgangsmåde:

Skyl laksen under koldt vand og tør stykker med et stykke køkkenrulle
Læg laksestykkerne med skindet nedaf i et passende stort ildfast fad.
Presset appelsinsaft hældes over så laksen står "med fødderne i saft
Drys mandelflager over.
Stil fadet med laksen i en varm ovn på 200g. og lad dem stege til mandelflagerne er gyldne.
Imens blandes creme fraice med en smule appelsinsaft,( pas på det ikke bliver for tyndt)

flutes lunes på eftervarmen i ovnen

laksen anrettes på et salatblad eller på rucolosalat.
Laksen kan serveres både varm og kold efter smag.anret evt. med en appelsinskive på toppen.

Opskriften er skrevet af: kjeldogjytte, 12-12-2010 12:53, redigeret: 27-07-2011 21:07

Andre opskrifter skrevet af kjeldogjytte
Findes i følgende kategorier:  Festmad Frokost Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18754 der ser denne opskrift.