Skyl laksen under koldt vand og tør stykker med et stykke køkkenrulle Læg laksestykkerne med skindet nedaf i et passende stort ildfast fad. Presset appelsinsaft hældes over så laksen står "med fødderne i saft Drys mandelflager over. Stil fadet med laksen i en varm ovn på 200g. og lad dem stege til mandelflagerne er gyldne. Imens blandes creme fraice med en smule appelsinsaft,( pas på det ikke bliver for tyndt)
flutes lunes på eftervarmen i ovnen
laksen anrettes på et salatblad eller på rucolosalat. Laksen kan serveres både varm og kold efter smag.anret evt. med en appelsinskive på toppen.
Opskriften er skrevet af: kjeldogjytte, 12-12-2010 12:53, redigeret: 27-07-2011 21:07
Andre opskrifter skrevet af kjeldogjytte
Findes i følgende kategorier: FestmadFrokostForretterRetter med laksKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 18754 der ser denne opskrift.