Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Vaniljeis

Super lækker flødeis, smager bedre end det man køber!!

Mængde/antal pers: 3 liter færdig is

Ingredienser:
 10 pasteuriserede hele æg
 200 g sukker
 2 vaniljestænger
 1 l fløde
Fremgangsmåde:

Fløden piskes stiv, men ikke for meget, skal stadig være blød og luftig. Æggene piskes RIGTIG længe med sukkeres, det skal blive lyst og meget luftigt.
Vaniljestængerne flækkes og vaniljen skrabes forsigtigt ud, selve stængerne smides ud. Blandes med lidt sukker med en kniv så vaniljen ikke klumper sammen. Piskes sammen med æggene.
Fløden vendes forsigtigt ned i æggeblandingen til det er en samlet masse.
Hældes i passende bøtter og stilles i fryseren. Er færdig efter ca 4 timer i fryser.
Der kan evt. tilsættes fyld efter hvad man ønsker (ex. chokolade, banan, jordbær, marcipan), dette blandes i æggeblandingen inden fløden vendes i.

Opskriften er skrevet af: Fisker, 30-12-2010 18:34

Andre opskrifter skrevet af Fisker
Findes i følgende kategorier:  Desserter Søde sager Børnefødselsdag 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13843 der ser denne opskrift.