Super lækker hjemmelavet is fra min barndom på Leerbjerg Lod!
Ingredienser: ½ l piskefløde 4 æggeblommer (pasteuriserede) 4 spsk flormelis eller alm. sukker Kornene fra 1 stang vanille
Fyld: Fx 500 g friske jordbær eller revet chokolade Fremgangsmåde:
Fløden piskes stiv. Æggeblommerne piskes med sukkeret og vanillekornene, og blandingen vendes forsigtigt i flødeskummet. Isen fryses fx i en kageform. Når isen er frosset lidt, kan der isættes ispinde i passende afstand, så isen kan skæres ud til pindis!
Isen kan varieres med forskellige smagsingredienser, fx 500 g blendede friske jordbær, revet chokolade, eller andet. Smagsingrediensen vendes i flødeskummet sammen med æggeblandingen (vanille kan udelades eller medtages efter smag). Bruges jordbær skal der nok lidt mere sukker i.
Opskriften er skrevet af: Anja, 09-02-2002 22:16, redigeret: 09-02-2002 22:18
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: DesserterSøde sagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: En rigtig lækker is, kan varieres i den uendelige
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7211 der ser denne opskrift.