Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jyttes chokoladerand

Den er lækker

Mængde/antal pers: 8-10 pers

Ingredienser:
 200 g margarine
 2 dl sukker
 4 æggeblommer
 200 g mørk chokolade
 4 æggehvider
 2 dl mel
 margarine til formen
 Glasur:
 100 g mørk chokolade
 2 spsk stærk kaffe
 12 - 14 valnøddekerner
Fremgangsmåde:

Smelt fedtstoffet og hæld det i en røreskål.Tilsæt sukker og æggeblommer,en af gangen.Rør til massen er let og luftig.
Smelt chokoladen,husk altid i vandbad.Pisk æggehviderne stive.Rør chokoladen i æggemassen,tilsæt melet og vend tilsidst æggehviderne i.Hæld dejen i en velsmurt randform,og bag kagen 40 - 50 min ved 175-200 prøv efter med en nål om den er tør indeni.Vend kransen ud på en rist,og lad formen ligge over kagen til den er kold.Smelt nu chokoladen til glasur og rør kaffen i.Smør den over kagen og pynt med nøddekernerne.Den egner sig også fint som dessert,fyldt op med is eller flødeskum.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 06-01-2011 11:12, redigeret: 06-01-2011 11:13

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Kager Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5580 der ser denne opskrift.