Forside Vis kategorier
Anjas opskrifter
Historien bagLog indOpret mig
Print

Smørhorn med marcipan

Prøv dem de er dejlig sprøde og lækre

Mængde/antal pers: 8 - 10 stk

Ingredienser:
 200 g margarine
 4 dl mel
 4-5 spsk koldt vand
 ½ tsk eddike
 fedtstof til pladen
 Fyld:
 Marcipan
 Til pensling:
 1 æg.
Fremgangsmåde:

Hak fedstoffet ud i melen,tilsæt vand og eddike og ælt dejen hurtigt sammen.Lad dejen hvile koldt mindst 1 time.

Rul dejen ud og fold den sammen 3 gange: Rul ud igen på den anden led og fold atter. Rul nu dejen ud til en længde og bredde af ca.10 cm og skær trekanter ud heraf.

Læg et stykke marcipan på hver trekant og rul sammen, læg hvert horn ovenpå spidsen på en smurt plade.

Pensl hvert horn med sammenpisket æg og bag dem så lysebrune i 10 - 15 min. ved 225°.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 06-01-2011 12:03, redigeret: 06-01-2011 14:11

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Bagning Brunch Til kaffen/theen 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 7762 der ser denne opskrift.