Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Jensenīs peberrods sild

Ferske hjemmelavede stegte sild, mængden af peberrod bestemmer du selv. Prøv dem til påske eller julebordet

Mængde/antal pers: 5 stk

Ingredienser:
 5 ferske udbenede og rensede sildefileter
 ca. 3 dl sød eddike
 salt og peber
 1 fint revet æble
 fint reven peberrod (efter smag)
 ― fint hakket rød peberfrugt
 fintvalsede havregryn til panering
 smør/margerine til stegning


 eddikelage:
 ca lige dele eddike og sukker
Fremgangsmåde:

Sildene skylles godt, drysses med salt og peber, fyldes med fintrevet æble,peberrod og finthakket rød peberfrugt. Sildene lukkes sammen fra hoved mod hale. Vendes i havregryn og steges gyldne.
De stegte sild lægges i et fad og overhældes med sød eddikelage.
Serveres med rugbrød, krydderfedt, peberrod og rød peber.


Opskriften er skrevet af: Jensen39, 13-01-2011 19:19, redigeret: 04-02-2011 21:03

Andre opskrifter skrevet af Jensen39
Findes i følgende kategorier:  Frokost Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5514 der ser denne opskrift.