Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Hertugindesild

Smager skønt lune, som frokost ret eller til jule / påske frokosten

Mængde/antal pers: 5 stk

Ingredienser:
 5 ferske udbenede og rensede sildefileter
 2 dl eddike
 2 dl sukker
 ca. dl finthakket dild
 dijonsennep
 fint valsede havregryn
 salt og peber
 smør/margarine




Fremgangsmåde:

Eddike og sukker koges op og afkøles.
Sildene renses for ben, indvolde og finner. De skylles og smøres på indersiden med dijonsennep og drysses med finthakket dild. Lukkes sammen hoved mod hale og gives et lille snit i skindet, hvor den bukkes. Vendes derefter i havregryn og steges gyldne i smør eller margarine på en pande ved jævn varme. Bør kun vendes n gang, så blive havergrynene siddende
Den kolde lage hældes over de lune stegte sild. Pyntes med dild og løgringe.
Serveres med godt rugbrød, fedt og snaps.

Opskriften er skrevet af: Jensen39, 13-01-2011 19:30, redigeret: 04-02-2011 21:15

Andre opskrifter skrevet af Jensen39
Findes i følgende kategorier:  Frokost Retter med sild 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5818 der ser denne opskrift.