Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Nougat parfait-is

Lækker portionsanrettet is med blød nougat!

Mængde/antal pers: 6 pers

Ingredienser:
 2 spsk vand
 60 g sukker
 1 æg
 3 æggeblommer (pasteuriserede)
 2 æggehvider (pasteuriserede)
 50 g blød nougat
 2 spsk rom eller 2 spsk fløde
 2 dl piskefløde
Fremgangsmåde:

Sukker og vand bringes i kog. Blandingen hældes over 1 æg og 3 æggeblommer, mens der piskes med el-piskeren i mindst 10 min.
Blød nougat og rom lunes i gryden og blandes med stiftpisket fløde.
Blandingen vendes forsigtigt i æggemassen.
De to æggehvider piskes stive og foldes forsigtigt ind i massen.
Parfaiten fordeles i 6, måske 7 papkrus 200 ml og fryses i mindst 3 timer.

Når parfaiten er frosset, holdes papkruset under den kolde vandhane og isen vendes ud på en tallerken.

Kan serveres med frisk eller konserveret frugt og evt. flødeskum.



Opskriften er skrevet af: Anja, 09-02-2002 22:22

Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier:  Desserter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Rigtig lækker is!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5610 der ser denne opskrift.