Ingredienser: 2 spsk vand 60 g sukker 1 æg 3 æggeblommer (pasteuriserede) 2 æggehvider (pasteuriserede) 50 g blød nougat 2 spsk rom eller 2 spsk fløde 2 dl piskefløde Fremgangsmåde:
Sukker og vand bringes i kog. Blandingen hældes over 1 æg og 3 æggeblommer, mens der piskes med el-piskeren i mindst 10 min. Blød nougat og rom lunes i gryden og blandes med stiftpisket fløde. Blandingen vendes forsigtigt i æggemassen. De to æggehvider piskes stive og foldes forsigtigt ind i massen. Parfaiten fordeles i 6, måske 7 papkrus á 200 ml og fryses i mindst 3 timer.
Når parfaiten er frosset, holdes papkruset under den kolde vandhane og isen vendes ud på en tallerken.
Kan serveres med frisk eller konserveret frugt og evt. flødeskum.
Opskriften er skrevet af: Anja, 09-02-2002 22:22
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: DesserterKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Rigtig lækker is!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5610 der ser denne opskrift.