|
|
|
Belgiske vafler
Mængde/antal pers: 5-10 stk
|
|
Ingredienser:
125 g smør
100 g sukker (jeg brugte ca. 75 g rørsukker)
2 tsk. vaniliesukker
2 æg
250 g mel
1 tsk. bagepulver
2 dl mælk
Fremgangsmåde:
Pisk smørret godt med en el-mikser først, så det bliver som skum. Tilsæt sukker, vaniliesukker og æg, rør det godt sammen. Bland melet og bagepulver, pisk det i ved laveste hastighed. Tilsæt tilsidst mælken, mens der stadig piskes ved laveste hastighed. Når mælken er pisket nogenlunde ind i dejen, piskes der videre på højeste hastighed i 2-3 minutter. Dejen skal være ret tyk (som grød), hvis den er for tyk, kan den fortyndes med lidt mere mælk. Varm vaffeljernet op, pensl med lidt smeltet smør den første gang og så behøves det ikke at gøres mere. Bag dem ca. 2½-3 minutter, til de er gyldne. Læg dem på en bagerist, så de ikke blive bløde.
|
|
Opskriften er skrevet af: Anja, 06-02-2011 19:47, redigeret: 22-08-2011 23:39
Andre opskrifter skrevet af Anja
Findes i følgende kategorier: Bagning Søde sager
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Gode, tykke og sprøde vafler!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 13950 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|