Alle de tørre ingredienser blandes og derefter tilsættes rapsolie og vand. Dejen deles i 2 dele. Rulles ud mellem 2 lag bagepapir i ca. 1 mm tykkelse (det nederste gøres våd så ligger det fast på bordet). Dejen lægges på plade med bagepapir og ridses i overfladen, så er det nem at dele efter det er færdig. Bages ved 200 grader i ca. 15 - 20 minutter til det er gyldenbrunt.
Opskriften er skrevet af: Majbrit, 21-02-2011 11:41, redigeret: 06-01-2018 12:28
Andre opskrifter skrevet af Majbrit
Findes i følgende kategorier: BagningBrødNatmadMadpakkeidéerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Lækkert og nemt knækbrød - det er en smart måde at få bredt det ud på: mellem to stykker bagepapir
Andre kommentarer: bic: Har afprøvet denne opskrift bic kommentar:Rigtig god opskrift, nem og hurtig at lave, jeg bruger dem også som snacks.
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8541 der ser denne opskrift.