Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Spinattærte

God som forret eller frokostret

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
 1 pk. butterdej
 1 pose frossen flødestuvet spinat
 200 g reven ost
 Sammenpisket æg til pensling


 Serveres sammen med røget laks


Fremgangsmåde:

Butterdejen deles i 2. Beklæd en tærteform med den ene del butterdej. Lav spinaten som angivet på posen (afkøles) og kom det i tærteformen. Reven ost over. Slut med et låg af butterdej. Pensles med sammenpisket æg. Klem dejen rundt i kanten og prik med en gaffel.

Bages i ca 15 - 20 min. ved 200 - 225 grader - let gylden overflade.

Opskriften er skrevet af: tlj, 26-02-2011 10:48, redigeret: 27-03-2011 19:34

Andre opskrifter skrevet af tlj
Findes i følgende kategorier:  Frokost Forretter Tærter 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 11770 der ser denne opskrift.