Ingredienser: 500 g mel 500 g sukker 250 g margarine 125 g chokolade 6 æg 2 tsk bagepulver 2 kaffekopper mælk 1 tsk vaniljesukker Fremgangsmåde:
Sukker og margarine piskes sammen til sukkeret er væk. Æggeblommerne piskes i et af gangen.Mel,bagepulver og vaniljesukker røres i sammen med mælken.Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.Ca.1/4 del af dejen røres sammen med chokoladen.Halvdelen af den hvide dej hældes i sandkageformen,dernæst dejen med chokoladen og derefter resten af den hvide dej.Bages ved ca.175° på ovnens nederste rille i ca.1 1/4 time.
Opskriften er skrevet af: Jytte, 24-03-2011 19:00
Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier: KagerKommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 4896 der ser denne opskrift.