Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Oksekød med øl i

En ret der vækker begejstring

Mængde/antal pers: 4 pers

Ingredienser:
 800 g skært oksekød
 25 g mel
 30 g smør
 salt - peber
 1 stort hakket løg
 3 dl mørk øl
 2 tsk sukker
 2 spsk tomatpure
 4 dl oksebouillon
 1 tsk sojasovs
 Tilbehør:
 1 kg kogte kartofler
 grøn salat




Fremgangsmåde:

Kom mel,salt og peber i en plastpose og bland det,kom derefter kødet i posen og ryst det godt ,så der kommer mel på alle sider af kødet.Kom smør på en pande og brun kødet deri.Tag det derefter op, og kom lidt mere smør i en gryde og brun løget og kom så kødet ned til løget.Bland derefter Øl,sukker,tomatpure,bouillon og soja i.Lad det så småsimre i 2 timer under låg ved svag varme.server derefter kogte kartofler eller kartoffelmos til retten og en grøn salat.

Opskriften er skrevet af: Jytte, 24-04-2011 16:13, redigeret: 14-05-2011 06:51

Andre opskrifter skrevet af Jytte
Findes i følgende kategorier:  Retter med oksekød 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 5038 der ser denne opskrift.