Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierHistorien bagLog indOpret mig Print

Svenske knækbrød

Super lækre knækbrød, lige til at blive afhængige af

Mængde/antal pers: 25-30

Ingredienser:
 1 dl havregryn
 1 dl hørfrø
 1 dl græskarkerner eller sesamfrø
 1 dl solsikkefrø
 3 dl hvedemel
 1 tsk bagepulver
 1 tsk salt
 1 1/4 dl olie
 2 dl vand
 Evt sesamfrø til drys
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.
Bland det hele godt. Læg bagepapir på 2 bageplader.
Fordel dejen meget tyndt ud på pladerne, med en dejskraber, dup den i vand engang imellem, så er det lidt nemmere.
Skær passende stykker, med dejskraberen (enten 9 eller 16 pr plade). Put evt drys på.
Ind i oven i 20-30 min (jeg plejer 25 min).
Afkøles på bagerist og knækkes stille og roligt.

Opskriften er skrevet af: gitte kjær, 29-04-2011 11:09, redigeret: 29-10-2017 14:54

Andre opskrifter skrevet af gitte kjær
Findes i følgende kategorier:  Bagning Snacks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har afprøvet denne opskrift
Anjas kommentar: Mums! De var rigtig hurtige at lave, og blev spist af hele familien næsten lige så hurtigt:) jeg tog mig god tid da jeg skulle glatte dejen tyndt ud, så de blev fine og sprøde alle sammen.. Prøv også med birkes, enten i dejen og / eller som drys - det er godt!

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 6875 der ser denne opskrift.