|
|
|
Svenske knækbrød
Super lækre knækbrød, lige til at blive afhængige af
Mængde/antal pers: 25-30
|
|
Ingredienser:
1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner eller sesamfrø
1 dl solsikkefrø
3 dl hvedemel
1½ tsk bagepulver
1½ tsk salt
1 1/4 dl olie
2½ dl vand
Evt sesamfrø til drys
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader. Bland det hele godt. Læg bagepapir på 2 bageplader. Fordel dejen meget tyndt ud på pladerne, med en dejskraber, dup den i vand engang imellem, så er det lidt nemmere. Skær passende stykker, med dejskraberen (enten 9 eller 16 pr plade). Put evt drys på. Ind i oven i 20-30 min (jeg plejer 25 min). Afkøles på bagerist og knækkes stille og roligt.
|
|
Opskriften er skrevet af: gitte kjær, 29-04-2011 11:09, redigeret: 29-10-2017 14:54
Andre opskrifter skrevet af gitte kjær
Findes i følgende kategorier: Bagning Snacks
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere: Anja: Har afprøvet denne opskrift Anjas kommentar: Mums! De var rigtig hurtige at lave, og blev spist af hele familien næsten lige så hurtigt:) jeg tog mig god tid da jeg skulle glatte dejen tyndt ud, så de blev fine og sprøde alle sammen.. Prøv også med birkes, enten i dejen og / eller som drys - det er godt!
Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 8983 der ser denne opskrift.
|
|
|
|
|
|
|
|